Šport > Nogomet
14 ogledov

Suárez s pestjo udaril Čilenca

luis suarez Reuters
Urugvajski nogometni reprezentant Luis Suárez je poskrbel za incident na tekmi proti Čilu, ki so jo varovanci Óscarja Tabáreza izgubili z 0:2. Napadalec Liverpoola je med prerivanjem v kazenskem prostoru v obraz s pestjo udaril Gonzala Jaro.

Poraz Urugvaja, ki je na kvalifikacijski tekmi za SP 2014 klonili proti Čilu (0:2), je še dodatno povečal pritisk na selektorja Óscarja Tabáreza, saj se njegovi varovanci na lestvici nahajajo šele na šestem mestu. Neposredno se na mundial uvrstijo prve štiri reprezentance.

Luis Suárez je svojo jezo stresel nad Gonzalom Jaro, ki ga je med prerivanjem v kazenskem prostoru s pestjo udaril v obraz. Sodnik je incident spregledal, zato ga po vsej verjetnosti ne bo vključil v poročilo o tekmi, a napadalec Liverpoola se morebitni kazni še ni izognil, saj bi ga ta lahko doletela naknadno. Suárez je pozneje prejel še rumeni karton in junija ne bo mogel zaigrati na kvalifikacijski tekmi proti Venezueli.

Kvalifikacije SP 2014, Južna Amerika:

1. Argentina 24 točk
2. Ekvador 20
3. Kolumbija 19
4. Čile 15
5. Venezuela 15
6. Urugvaj 13
7. Peru 11
8. Bolivija 9
9. Paragvaj 8

Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:20 28.avgust 2013.

    Zakaj se greste neki portal, če je za njega glavna in prva stvar , da napovedane posnetke lahko tudi prikaže. Kaj ko bi že enktrat crknili ! Vi očitno mislite , da so ljudje čas in s tem življenje dobili ...prikaži več zato , da bodo čakali na vaše posnetke.. MA SPELTE SE !