Šport > Nogomet
576 ogledov

Suarez se vrača k nekdanjemu klubu

barcelona luis suarez Epa
Urugvajski napadalec bo kariero nadaljeval v klubu, kjer je začel svojo nogometno pot.

Nogometni zvezdnik Luis Suarez je sklenil dogovor o vrnitvi v svoj domači klub Nacional. Zdaj 35-letni urugvajski reprezentant je ob koncu lanske sezone dobil dovoljenje Atletico Madrida za odhod, povezovali so ga s številnimi klubi, vključno z argetinskim River Platom in nemško Borussio Dortmund, a veteran je izbral vrnitev v domovino.

Suarez se tako vrača k Nacionalu, kjer je leta 2005 začel nogometno pot pri 18 letih. Že naslednje leto je odšel v nizozemski Groningen, kasneje pa v Ajax, Liverpool, Barcelono in Atletico Madrid. V zadnjih dveh sezonah je za ATletico na 67 tekmah dosegel 32 golov, od tega 21 v zmagoviti sezoni la lige 2020/21.

Za Urugvaj je na 132 reprezentančnih tekmah dosegel 68 golov.

Luis Suarez | Avtor: Profimedia Profimedia

"Najprej se želim vsem navijačem zahvaliti za ljubezen, ki smo je bili deležni moja družina in jaz v zadnjih dneh," je v videoposnetku na Instagramu dejal Suarez.

"To se je dotaknilo naših src v položaju, ko smo se morali odločiti, kako naprej. Nemogoče je bilo zavrniti priložnost, da spet zaigram za Nacional, s klubom smo že sklenili predpogodbo," je razkril zvezdnik.

"V naslednjih nekaj urah bodo podrobnosti dokončane in upam, da bo dosežen dogovor, ki si ga vsi želimo, da bomo lahko uživali v tej novi etapi. Vidimo se v prihodnjih dneh," je Suarez še nagovoril svoje navijače.

Suarez bo skušal v domačem prvenstvu primera division Nacionalu pomagati nazaj do naslova, ki mu ga je minulo sezono "odnesel" Penarol.

Komentarjev 1
  • Avatar GraceDibbs
    GraceDibbs 16:52 27.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dvaa meseca brez deela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com