Šport > Nogomet
19 ogledov

Šuler: "Januarja gotovo odhajam"

trening stožice slovenija pred belgija 2011 Benjamin Kovač
Slovenski reprezentančni branilec Marko Šuler je odločen, da pri belgijskem Gentu ne bo več sedel na tribuni. Z letom 2012 odhaja v novi klub. Kam? "Naj se do podpisa malo ugiba."

"Za novo leto bom verjetno doma, počitka ni kaj dosti. Po novem letu, kamorkoli se odpravljam, se začne precej hitro," nam je zaupal Marko Šuler, slovenski reprezentančni branilec, ki je že mesece obupan nad svojim statusom v belgijskem Gentu, kjer v zadnjem času sploh ni v postavi. Trener namreč želi, da slovenski osrednji branilec igra na levem boku. "Januarja gotovo odhajam v novi klub," je odločen Korošec.

Pogovori s Hapoelom, a …

"Imam nekaj različic. Že vse je bilo dogovorjeno z nekaterimi klubi, a ni bilo dovolj resno. Zato ne bi govoril o imenih. Ko bo podpisano, ni problema. Bil sem že marsikje, a je padlo v vodo, ko se mi je to zdelo skoraj nemogoče. Naj se do podpisa malo ugiba," se ni dal prepričati Korošec. Ekipa in Nogomania sta omenjali Hapoel iz Tel Aviva ... "Bili so pogovori, ampak ni bilo nič kaj tako konkretnega," je izraelsko ponudbo pospremil Šuler.

Stojanović začrtal smernice

O vpoklicu Marka Šulerja pod novim selektorjem Slavišo Stojanovićem ni bilo dvoma. Tudi Šuler Slaveta visoko ceni: "Malo sem ga že poznal glede na slog igre, ki ga je imel v Domžalah. Meni je zelo OK. Je trener, s katerim se da pogovoriti. Mlad, ambiciozen. Na teden, ko smo delali skupaj, nimam nikakršnih pripomb. Začrtane so smernice, selektor tudi vidi, na čem je treba delati. Čas imamo, to je dobro. Dokler se ne začne zares, je še nekaj prijateljskih tekem. Igralci potrebujejo nekaj časa, da spoznajo ideje trenerja. Enako trener, ki morda kasneje spremeni kakšno stvar. Nekaj časa bo potrebnega, da bo reprezentanca takšna, kakršno si gospod Slaviša predstavlja. Ko bo šlo zares, ko bodo točke na mizi, bomo pravi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.