Šport > Nogomet
665 ogledov

Tako je bila danes odigrana tekma Interja in Sassuola

Print Screen
Obračun Interja in Sassuola je bil, tako kot vse druge tekme v italijanski Serie A in večini drugih evropskih lig, odpovedan.

Italija je še vedno evropski epicenter epidemije koronavirusa, zaradi česar so bili v državi odpovedani vsi športni dogodki, postopoma pa v državi ugašajo tudi vse oblike javnega življenja.

Zadnja tekma italijanskega prvenstva je bila odigrana v ponedeljek med Sassuolom in Brescio. Pred tem je Juventus v nedeljskih večernih urah z zmago nad Interjem (2:0) skočil na prvo mesto prvenstvene lestvice.

Nekdanji napadalec nerazzurrov Mario Balotelli se je pošalil, da je bila tekma odigrana samo zato, da se je lahko stara dama vrnila na vrh Serie A.

Danes bi se morala na tekmi 27. kroga v Milanu pomeriti Inter in Sassuolo, a je bilo srečanje že predčasno odpovedano. Kljub temu je do obračuna vseeno prišlo, vendar ne na zelenici, temveč na spletu.

Za podoben korak naj bi se v prihajajočih tednih odločili tudi nekateri drugi evropski klub in s tem poskušali zapolniti vrzel, ki je nastala z ukinitvijo vseh nogomentih aktivnosti na stari celini.

Dogajanje se je torej z nogometnih igrišč preselilo v virtualni svet, kjer so se v priljubljeni igri Pro Evolution Soccer 2020 udarili člani e-športnih ekip Interja in Sassuola. Zmage so se z izidom 3:0 veselili Milančani.

Med spletnimi uporabniki so se že pojavila šaljiva namigovanja, da je celotna epidemija s koronavirusom zgolj marketinški trik za promocijo spletnih nogometnih iger.

S koronavirusom je bilo doslej okuženih 11 igralcev iz Serie A.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice