Šport > Nogomet
7535 ogledov

Slovenski vratar ni vedel, kaj se je v resnici zgodilo

matej radan YouTube
Slovenski vratar Matej Radan, član velenjskega Rudarja, je na tekmi z Olimpijo izgubil zavest in pristal v bolnišnici.

Nogometaši Olimpije so na tekmi petega kroga Prve Lige TS v Stožicah premagali Rudar Velenje (4:0) in s 13 točkami - prav toliko so jih zbrali tudi Mariborčani - ostajajo na prvem mestu prvenstvene lestvice. 

Na srečanju v prestolnici jo je grdo skupil vratar velenjskega prvoligaša Matej Radan, ki je dobil močan udarec v glavo po strelu vezista ljubljanske Olimpije Stefana Savića in negibno obležal na zelenici.

Po posredovanju zdravniške ekipe so 27-letnika prepeljali v bolnišnico, kjer se je izkazalo, da ni utrpel hujših poškodb.

Prevrtite na 2:00

"Močan udarec v glavo, ki ga je včeraj prestregel Matej Radan, ni pustil resnejših posledic. Matej sicer ostaja na opazovanju, a bo že v kratkem lahko zapustil bolnišnico," je na uradni spletni strani sporočil nogometni klub iz Velenja.

Radan je za Ekipo24 povedal, da se neprijetnega dogodka ne spomni. "Iskreno povedano, se ne spomnim ničesar iz drugega polčasa. V rešilcu so mi celo rekli, da sem se z nekom zaletel, šele kasneje sem izvedel, da je bila žoga tista, ki me je uspavala," je dejal za slovenski športni časopis.

Radan je član Rudarja od leta 2013. Februarja je pogodbo podaljšal do leta 2018.

Komentarjev 1
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:46 14.avgust 2017.

    Teško bo letos igrati proti Olimpiji saj igra VSE tekme z 12.igralci!! Sodniško združenje pa ne naredi NIČ tako kot v politiki je sesdaj tudi v nogometu dovoljeno podkupovanje sodnikov!! Priporočam,da se podkupi tudi snemalna ekipa,da Slovenci ne bomo gledali ...prikaži več počasnih posnetkov,ker kamera ne laže!!

Sorodne novice