Šport > Nogomet
71915 ogledov

Tekma v Srbiji postavila rekord, končana po petih sekundah

nižjeligaški nogomet, Srbija youtube
Srbska nižja liga poskrbela za nenavaden dosežek.

V 13. kolu srbske nižjeligaške lige sta se pomerila Vrelo Sport in Spartak iz mesteca Ljig, omenjeni dvoboj kolubarsko-mačvanske lige pa je poskrbel za nenavaden rekord. Gre za verjetno najkrajšo tekmo v zgodovini nogometne igre. Glavni sodnik je namreč le po petih sekundah moral zaključiti dvoboj, ki je bil nato registriran z rezultatom 3:0 v korist Vrela.

Spartak se je na tekmi namreč pojavil le s sedmerico nogometašev, po petih sekundah pa se je zrušil še eden od njih. Ker je izjavil, da dvoboja ne more nadaljevati, je glavni delilec pravice ustavil tekmo, saj mora po pravilih moštvo imeti na zelenici vsaj sedem igralcev.

NK Vitez Čudna tekma Šport Vitez iz Viteza v Vitezu premagal Vitez iz Viteza nižjeligaši Nižja liga Šport Najbolj norih 58 sekund v nogometni zgodovini

Vrelo se sicer bori za napredovanje v višji rang tekmovanja in si po točkah s še dvema ekipama deli prvo mesto, Spartak pa se nahaja na mestih, ki mu prinašajo izpad.

Vrelo je sicer klub v katerem je svojo kariero začel sedanji član Manchester Uniteda Nemanja Matić. Ta je v preteklem letu zatrdil, da namerava svojo športno pot skleniti prav v klubu svoje mladosti. "Svojo kariero bom z bratom Urošem zaključil v Vrelu. To sva se že dogovorila," je takrat izjavil Matić.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 11:32 09.november 2020.

    Bolje zgubiti za zelenim stolom 3 : 0 kot pa dobiti 30 golov igraje s 7 igralci v polju .

  • kapibara1 20:21 04.november 2020.

    TipiĆna srbska posla..