Šport > Nogomet
13 ogledov

Tévez se je pod prisilo vrnil v City

carlos tevez manchester city Reuters
Carlos Tévez se je vrnil v Manchester, pa čeprav je prisegel, da se ne bo. City še vedno ni pristal v prodajo, ki si jo želi Argentinec. Na njegovem obrazu ni bilo nasmeha, kakršnega smo videli pri Belgijcu Romeluju Lukakuju, ki je z Eurostarom pripotoval v London.

Manchester City je dal argentinskemu napadalcu Carlosu Tévezu po koncu Cope Americe nekaj dodatnih počitnic, v času katerih se je na igralčevo željo pogovarjal z več klubi za njegov prestop (najbolj resno s Corithiansom in milanskim Interjem). Po uradnem pojasnilu Téveza v Manchestru muči domotožje in zato želi nekam bližje družini. Ker do dogovora še ni prišlo, se je moral ta ponedeljek Tévez vrniti v Manchester in na priprave Cityja, ki je dan prej izgubil dvoboj z Manchester Unitedom za Community Shield.

romelu lukaku chelsea | Avtor: Reuters Reuters
"Nikoli več se ne vrnem v Manchester, ne na počitnice ne zaradi česarkoli drugega," je po koncu minule sezone zatrdil Tévez. A zdaj je spet v Manchestru. Nič kaj vesel ni deloval, ko so ga pred klubskimi prostori ujeli fotografski objektivi. City ga ne bo kar tako pustil oditi iz kluba, nenazadnje je zanje v lanski sezoni angleške Premier League zabil 20 golov in jim pomagal do tretjega mesta na prvenstveni lestvici ter prve lovorike po več kot 30 letih (pokal FA).


Cityjev prvi adut za gole v novi sezoni bo sicer Tévezov reprezentančni kolega Sergio Aguero, ki je klub okrepil pred nekaj dnevi. Najbogatejši nogometni klub na svetu bo novo premierligaško sezono začel naslednji ponedeljek, ko v prvem kolu igrajo z novincem v ligi Swanseajem. Pomočnik glavnega trenerja David Platt je dejal, da Tévez v prvem kolu bržkone ne bo igral. "A Carlos je nenavaden fant, saj se zna hitro spraviti v pravo formo. Bomo videli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.