Šport > Nogomet
7032 ogledov

To bo razveselilo številne užaloščene Italijane

Diletta Leotta Instagram Diletta Leotta.
Privlačna novinarka se bo udejstvovala na novi platformi.

Covid-19 je hudo prizadel Italijo, kjer je za posledicami virusa umrlo že okrog 14.000 ljudi. Skupno število potrjenih okužb je preseglo 115.000.

Apeninski polotok ter pripadajoči otoki so tako zaviti v črno, javno življenje je popolnoma ugasnilo. Ustavila se je seveda tudi slovita nogometna liga Serie A.

S srečanj elitne italijanske lige za mrežo DAZN redno poroča tudi Diletta Leotta, osemindvajsetletna Siciljanka. Leotta sicer zaključuje študij prava, a odlično ji gre tudi pred kamerami.

Diletta Leotta | Avtor: Profimedia Profimedia

oriana sabatini Okužena Šport Dybalovo dekle spregovorilo o grozotah koronavirusa

Ob širjenju covida-19 so ljubitelji nogometa ostali brez pogleda na lepo novinarko, ki je svoje delo nadaljevala na postaji Radio 105.

Njena oddaja se imenuje 105 Take Away in vodstvo radijske postaje je spoznalo, da bi lahko vsebino dobro unovčili. Od začetka aprila si je Dilettino oddajo namreč moč ogledati tudi na sorodnem televizijskem kanalu.

Siciljanka, ki že nekaj časa živi in dela v Milanu, je odlično unovčila svoj videz in medijsko izpostavljenost. Na Instagramu ima namreč več kot 6,2 milijona sledilcev.

Diletta Leotta | Avtor: Instagram Instagram

Josip Iličić Začetek grozljivke Šport Uefa šokirala, to je epilog t.i. "biološke bombe" na San Siru
Komentarjev 1
  • maresem 10:15 03.april 2020.

    Ostal sem odprtih ust.... a nebi š k nam poslali eno tako, pa da vsi pademo na rit. Sicer smo pa že.

Sorodne novice