Šport > Nogomet
181 ogledov

To so prve informacije o vzroku in posledicah požara na Realovem stadionu

Santiago Bernabeu Reševalni pas/Twitter
Požar na stadionu Santiago Bernabeu so hitro ukrotili.

Sloviti stadion Santiago Bernabeu, domovanje madridskega nogometnega velikana Reala, je v sredo popoldan zajel požar. Madridčani so najprej opazili velik oblak dima, ki se je pojavil na najvišjih delih konstrukcije, nedolgo zatem pa so odgovorni potrdili, da je na stadionu prišlo do manjšega požara, danes piše španska Marca.

Santiago Bernabéu požar Foto/Video Šport Prenovljeni stadion madridskega Reala v plamenih!

Takoj ni bilo znano, kaj je povzročilo požar, vendar so gasilci na prizorišču ogenj v nekaj minutah ukrotili. Španski As danes piše, da je zagorel kos poliuretanske pene, vendar so ogenj hitro pogasili, ne da bi pri tem prišlo do resne škode ali kakšne poškodbe, so za As potrdili pri Realu.

Mestna uprava je odobrila začetek večjih del pri obnovi stadiona, ki bi morala biti po načrtih končana do začetka sezone 2022/23. Med drugim bo prenovljeno domovanje madridskega Reala po novem dobilo premično streho, kapaciteta pa se bo zmanjšala za eno mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.