Šport > Nogomet
20 ogledov

Torres: "Če zadenem, ne bom proslavljal"

Torres Chelsea Queens Park Rangers Premier League Anglija liga prvenstvo Stamfor EPA
Nocoj bo na sporedu tekma evropskega superpokala med Chelseajem in Atleticom iz Madrida. Nogometaš modrih Fernando Torres je obljubil, da v primeru zadetka proti svojemu nekdanjemu klubu iz spoštovanja ne bo proslavljal.

torres chelsea | Avtor: Reuters Reuters
Za lovoriko evropskega superpokala se bosta udarila Chelsea in Atletico Madrid. Angleži so slavili v Ligi prvakov, Španci pa so drugič v treh letih osvojili evropsko ligo. Svojo kariero je v Atleticu začel Fernando Torres, ki danes igra v dresu Chelseaja. "Tekma zame ne bi mogla biti bolj posebna. Atletico je klub, v katerem sem preživel 12 let svojega življenja in v njem odrasel. Moj cilj je osvojili evropski superpokal, zato moram to zdaj odmisliti," je povedal Španec. "Vedno sem govoril, da sem navijač Atletica, a zdaj ni čas za vpletanje čustev. Priložnost imamo osvojiti superpokal, zato moram pozabiti na Atletico. Težko bo, a po tekmi se bo vse vrnilo v ustaljene tirnice," je razkril Torres, ki na tekmi ne namerava proslavljati zadetka, če bo zabil ekipi, ki mu je "dala vse".

Španec namreč čuti neizmerno spoštovanje do svojega nekdanjega kluba. "Vedno sem spoštljiv do ljudi, ki so mi dali vse. Navijači Atletica bodo spodbujali svoje igralce in nikakor ne nameravam storiti ničesar nespoštljivega. Če zadenem, ne bom proslavljal," se je zaobljubil nogometaš Chelseaja.

Angleži so sezono začeli v prepričljivem slogu, saj imajo po treh tekmah v angleški Premier ligi stoodstotni izkupiček. Atletico pa se je v drugem kolu Primere division znesel nad Athleticom Bilabaom, ki so jih nadigrali kar s 4:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.