Šport > Nogomet
9 ogledov

Torres: ''Nikoli se ne bom predal''

fernando torres Reuters
Nogometaš Chelseaja Fernando Torres je odločen, da bo vztrajal v Londonu in ponovno poiskal formo, ki ga je krasila pri Atlético Madridu in Liverpoolu. Španski napadalec se je modrim pridružil januarja 2011, a do danes ni upravičill več kot 70 milijonov evrov odškodnine, kolikor jih je zanj odštel Roman Abramovič.

Napadalec Fernando Torres je leta 2011, ko se je iz Liverpoola preselil v Chelsea, postal najdražji španski nogometaš na svetu. Več kot 70 milijonska naložba modrih pa se v dveh letih še ni obrestovala, saj Torres nikakor ne najde forme, ki ga je krasila v preteklih sezonah. Delček svoje genialnosti je 29-letnik demonstriral v četrtek, ko je v četrtfinalu Evropske lige dosegel dva zadetka proti Rubinu Kazanu.

Londončani so še vedno v igri za dve lovoriki, in sicer lahko osvojijo Evropsko ligo in FA pokal. Torres je odločen, da na Stamford Bridgeu ostane do izteka pogodbe in osvoji omenjeni trofeji. ''Želim si početi stvari, ki sem jih počel vse svoje življenje. To sem počel pri Atléticu in Liverpoolu, v Chelseaju pa ne. Delam na tem. Če bi vedel, zakaj je temu tako, bi vse popravil v eni minuti. Edini način, da to popravim, je, da trdo delam,'' je povedal Torres in dodal: ''Treniram vsak dan in nikoli se ne bom predal. Srečen sem tukaj. Uživam v Londonu in zadovoljen sem v tem klubu.''

Španski nogometaš po prihodu v angleško prestolnico ni upravičil visokih pričakovanj, kar potrjuje tudi njegova statistika. ''Vem, da moja statistika pri Chelseaju ni takšna, kot je bila v prejšnjih klubih. Naredil bom vse, da povrnem ljudem, ki so mi dali tako veliko, in želim jim pokazati hvaležnost,'' je dejal 29-letnik, ki se še pred koncem sezone ozira v prihodnje leto. ''Upam, da bomo osvojili dve lovoriki, naslednje leto pa se bomo ponovno borili za največji; Ligo prvakov in Premier ligo. Postajam boljši, a še vedno nisem na nivoju, ki bi si ga želel,'' je zaključil Španec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.