Šport > Nogomet
418 ogledov

Tottenham po štirih mesecih odpustil trenerja

nuno espirito santo Epa
Portugalski strateg je imel z Londončani sklenjeno dvoletno pogodbo.

Vodstvo angleškega nogometnega kluba Tottenham je z mesta trenerja razrešilo 47-letnega portugalskega strokovnjaka Nuna Espirita Santa in celoten njegov trenerski štab, je danes na svoji spletni strani zapisala londonska ekipa.

"V klubu vemo, da so Nuno in njegov trenerski štab želeli Tottenham popeljati v pravo smer, a do tega ni prišlo in smo morali sprejeti to odločitev. Nuno je pravi gentleman. Vedno bo dobrodošel v našem klubu, njemu in njegovemu trenerskemu štabu pa bi se radi zahvalili za vse in jim zaželeli vse najboljše v prihodnosti," je v zvezi s tem dejal izvršni direktor londonskega moštva Fabio Paratici.

Tottenham je trenutno na osmem mestu v 20-članski premier league. Na svoji zadnji tekmi je v soboto - v okviru desetega kroga - na svojem stadionu klonil proti Manchester Unitedu z 0:3, kar je njegov peti ligaški poraz v tej sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice