Šport > Nogomet
2102 ogledov

Trener Atalante spregovoril o težavah Iličića: Lahko le upam

josip iličić Epa
Slovenski reprezentant ima po novem izbruhu epidemije psihološke težave.

Josip Iličić je po pisanju nekaterih medijev znova padel v depresijo. Z njo se je že spopadal po izbruhu koronavirusa v Bergamu, ko je umrlo veliko število njegovih sedanjih someščanov. Zdaj, ko se je epidemija znova razširila po celotni Italiji, ima slovenski reprezentant znova težave.

"Zelo težko mi je govoriti o teh rečeh, ker so zelo občutljive. Lahko le rečem, da bomo kot klub vedno stali ob njem, ker tu ne gre le za nogomet, ampak nekaj precej večjega," je na vprašanja italijanskih medijev o zdravju Slovenca odvrnil trener Atalante Gian Piero Gasperini.

"Poznam ga že vrsto let in skupaj sva preživela že marsikaj. Josip je normalna, pozitivna oseba, naši možgani pa so včasih prava džungla. S tem se težko spopadajo tudi strokovjaki, kaj šele mi, ki smo v nogometu. Lahko le upam, da bo okreval in da se bo vrnil," je še dodal 63-letni trener.

"Situacija je kompleksna. Klub se bori za ligo prvakov, potrebuje dobre igre in gole Slovenca, ampak igralčevo stanje tega ne omogoča. V klubu ne vedo, kaj naj storijo. Iz človeških razlogov ga ne želijo odpustiti, po drugi strani pa ga tudi ne morejo čakati," so sicer pred dnevi zapisali pri La Repubblici, povzeli pa pri Nogomaniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice