Šport > Nogomet
632 ogledov

Trener zagovarjal ponorelega Messija

lionel messi Epa
Trener Barcelone je komentiral izključitev Lionela Messija v 120. minuti superpokalnega finala med Barcelono in Athletic Bilbaom.

Lionel Messi si je prislužil sploh prvo izključitev na 753 tekmah v dresu Barcelone, ko je v zadnji minuti drugega podaljška v glavo udaril Asierja Villalibra. Po posvetu z videotehnologijo je bil sueprzvezdnik kaznovan z rdečim kartonom.

Lionel Messi Video Šport Messiju popustili živci kot še nikoli!

Barcelona je bila na pragu osvojitve superpokalne lovorike, a je nato tik pred iztekom srečanja za izenačanje zadel prav Villalibe. Po samo treh minutah prvega podaljška je zmagoviti gol za Bilbao dosegel Iñaki Williams Arthuer.

Argentincu zaradi incidenta grozi več tekem prepovedi.

"Razumem Messijevo reakcijo," je komentiral trener Barcelone Ronald Koeman. "Ne vem, koliko prekrškov je bilo sterjenih nad njim. Ko te kar naprej 'favlirajo' pri vsakem poskusu preigravanja, je takšen odziv normalen," je dodal.

Messi je pred superpokalom okreval po lažji poškodbi. "Leo je dovolj izkušen, da ve, kdaj je pripravljen. Zatrdil mi je, da je nared. Na zelenici je dal vse od sebe," je povedal Koeman.

Oba gola za Barcelono je dosegel Antoine Griezmann.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.