Šport > Nogomet
23 ogledov

"Tudi meni je United včasih dolgočasen"

louis van gaal EPA
Louis van Gaal, trener Manchester Uniteda, je za predčasni odhod navijačev z zadnje tekme okrivil tudi promet.

"Priznam, da je tudi meni včasih dolgčas gledati igro moje ekipe," je ob pogovoru z angleškimi mediji dejal trener Manchester Uniteda Louis van Gaal. Ta je še dodal: "Bilo je nekaj tekem na katerih sem užival, a tudi nekaj takšnih na katerih mi je bilo zelo dolgočasno in sem po njih bil zelo jezen."

V FA pokalu so konec tedna rdeči vragi sicer izloćili Sheffield United. Zmago je najtrofejnejšemu angleškemu klubu šele v 93. minuti iz enajstmetrovke prinesel Wayne Rooney, večina gledalcev pa zadetka ni videla, saj so znova razočarani navijači že prej množično zapustili tribune na Old Traffordu. Tisti, ki so ostali, so po koncu izžvižgali predstavo svojih ljubljencev.

"Ne vem, zakaj je večina naših navijačev tribune zapustila že pred koncem tekme, verjetno niso pričakovali, da bomo zabili zadetek. Morda pa so odšli zaradi prometne gneče," je po dvoboju dejal nizozemski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.