Šport > Nogomet
550 ogledov

Tudi sin zabija kot legendarni oče

Rivaldinho EPA
Na tekmi kvalifikacij za Evropsko ligo je zablestel tudi sin legendarnega očeta.

Pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa, je tokrat potrdil tudi Rivaldinho. Gre za sina nekdanjega člana Barcelone in brazilske reprezentance Rivalda, ki je bil znan tudi po spektakularnih zadetkih. Tokrat je zablestel 22-letni Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, ki je v dresu Dinama iz Bukurešta dosegel izenačujoči zadetek proti Athleticu iz Bilbaa. Projektil Rivaldinha so nekateri že ocenili za kandidata za gol leta. Tekma se je končala z izidom 1:1.

V častni loži se je zadetka svojega sina razveselil tudi Rivaldo.

Rivaldinho Campeonato Paulista Itapirense Uniao Sao Joao Mogi Mirim skarjice Riv rivaldinho Šport Rivaldov sin ponovil očetove "škarjice"

V tokratnem prekrogu kvalifikacij je sicer največje presenečenje pripravil Osijek, Hrvatje so v gosteh z 1:0 premagali nizozemskega velikana PSV. Domžale, zadnji slovenski predstavnik v tem tekmovanju, so gosovale pri nemškem prvoligašu Freiburgu in klonile z rezultatom 0:1. Povratna tekma bo čez teden dni v Stožicah.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice