Šport > Nogomet
584 ogledov

Udeleženec Lige prvakov se zanima za Roberta Berića

Robert Berić Profimedias
Za usluge slovenskega reprezentančnega napadalca naj bi se po navedbah tujih medijev zanimali pri srbski Crveni zvezdi.

Crvena zvezda, srbski nogometni prvak in udeleženec skupinskega dela Lige prvakov, se zanima za usluge slovenskega reprezentančnega napadalca Roberta Berića, poročajo francoski in srbski mediji. Krčan ima pogodbo s francoskim St. Etiennom do poletja, a klub želi zanj dobiti odškodnino, zato ga namerava prodati že v zimskem prestopnem roku.

Sedemindvajsetletni Berić v francoskem klubu, ki je zanj leta 2015 dunajskemu Rapidu plačal 7,5 milijona evrov, ne igra veliko, zato ga je želel zapustiti že poleti, ko je imel ponudbo Dinama iz Kijeva.

"St. Etienne ga takrat ni želel pustiti. Francozi so mu ponudili podaljšanje pogodbe, a od takrat se s kakšno uradno ponudbo niso oglasili."

Amir Ružnić, Beričev zastopnik

Za Berićeve usluge naj bi se zanimala tudi škotski Glasgow Rangers in grški Olympiacos, ponudbe pa naj bi imel tudi iz Španije.

Robert Berić | Avtor: EPA EPA

Berić je v svoji karieri igral za Krško (3 goli), Interblock (12 golov), Maribor (29 golov), Sturm (10 golov) in Rapid (33 golov), lani ga je St. Etienne (18 golov) posodil Anderlechtu, za katerega gola ni dosegel.

Če bi Berić res prestopil v beograjski klub, bi bil pri nekdanjem evropskem prvaku sedmi slovenski igralec (trener je bil tudi Slaviša Stojanović), pred njim so za rdečo-bele igrali Ivan Toplak, Marko Elsner, Milenko Ačimović, Mirnes Šišić, Nejc Pečnik in Dejan Kelhar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice