Šport > Nogomet
7 ogledov

Udinese: "0:1 je nevaren rezultat"

Arsenal udinese walcott EPA
"0:1 je nevaren rezultat," je zaskrbljen trener Udineseja Francesco Guidolin, potem ko je njegovo moštvo, pri katerem je bil Samir Handanović spet med najboljšimi, v 4. kolu kvalifikacij za Ligo prvakov klonilo pred Arsenalom. Topničarjem je zmago zagotovil Theo Walcott.

"Dvoboj še zdaleč ni odločen, ampak verjamemo, da lahko na gostovanju slavimo," je prepričan strelec edinega gola na prvi tekmi obračuna med Arsenalom in Udinesejem Theo Walcott, ki mu je Samir Handanović preprečil še drugo veselje. "Lepo je zadevati, vendar je najpomembneje, da sami nismo dobili gola," je diplomatski Walcott, ki si srčno želi igrati bližje vratom in osvajati lovorike: "Menim, da imamo nadarjeno moštvo, ki letos lahko nekaj doseže."

Udinesejev trener Francesco Guidolin po srečanju ni bil pretirano židane volje: "Fantom sem dejal, da ne moremo biti zadovoljni s tekmo. Nismo napravili ničesar pomembnega. 0:1 je nevaren rezultat. Arsenal je mlado, a izkušeno moštvo v Ligi prvakov. Na domačem stadionu je doseglo dober rezultat. Na drugi strani mi nismo mogli zadeti ponujenim priložnostim navkljub. Dvoboj ostaja odprt, še vedno lahko napredujemo, ampak če Arsenal zadene v Vidmu, bo za nas zelo težko. Vendar če bomo igrali podobno kot tokrat, se lahko nadejamo pravega rezultata."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.