Šport > Nogomet
39 ogledov

"Ujel sem nek ritem visokih uvrstitev"

DJProxy je zbral že 140.000 točk in je trenutno uvrščen na drugo mesto slovenske Žurnal24 main
Luka Planinšek, ki tekmuje z ekipo DJProxy pravi, da recepta za visoke uvrstitve ne zna razložiti, želi pa si zmage na zadnjih dveh turnirjih in v slovenskem skupnem seštevku poletne lige.

1. Najprej čestitke za zmago. Za vami je že sedem turnirjev v virtualnem nogometu, dosegli ste dve zmagi in dve drugi mesti. Še enkrat, kakšen je recept za take vrhunske uvrstitve?
Ne znam razložiti, ujel sem nek ritem visokih uvrstitev, tako, da sem sedaj pogosto med prvimi tremi v Sloveniji.

2. So vaša taktika in nastavitve od najinega zadnjega pogovora ostale enake?
Da.

3. Vam zdaj, ko tmahtree ni več v samem vrhu, težave povzroča kakšen drug slovenski tekmovalec?
Seveda, Jure 92. Drugace pa mislim, da NiPa še ni dovolj pripravljen za zmago (smeh).

4. Pa hrvaški tekmovalci; so še vedno najhujši nasprotniki med tekmovalci drugih sodelujočih držav?
Ne, mislim da je najhujši nasprotnik Toffees, ki sedaj nastopa pod imenom BESSERalsNZKI.

5. Na tretjem turnirju poletne lige ste dosegli svojo drugo zmago v slovenskem seštevku. Kaj pričakujete od zadnjih dveh turnirjev?
Na četrtem turnirju upam na zmago, za zadnjega pa žal nevem če bom v Sloveniji.

 
 

Zelo sem razočaran v zvezi s pingerji, ki mi neprestano odvzemajo točke. Če mi zdaj daste dovoljenje za pinganje ... potem sem v hipu najboljši na svetu!      

Luka Planinšek,                 ekipa DJProxy

 
6. Kot verjetno veste, tiste tekmovalce, ki niso spoštovali pravil nagradne igre diskvalificirali, dobitnikom nagrad to pravico vzeli in jim preprečili nadaljnje sodelovanje v spletni igri. Kaj menite o diskvalifikacijah?
Ja, menim, da ste to storili popolnoma pravilno in popolnoma prepozno, čeprav bolje sedaj kot nikoli. Sem pa zelo razočaran v zvezi s pingerji, ki mi neprestano odvzemajo točke. Če mi zdaj daste dovoljenje za pinganje ... potem sem v hipu prvi na svetu. Tako da bi bilo pametno kaj storiti tudi glede tega.


7. Jure92 je zmagal tudi v skupnem seštevku vseh sodelujočih tekmovalcev, čeprav ste menili, da je slovenskim tekmovalcem ta zmaga nedosegljiva. Morda se zdaj, ko imate že ogromno izkušenj, saj ste v slovenskem seštevku dosegli že skoraj vse, kar se doseči da, in na zadnjem turnirju zaostali le za nemškim tekmovalcem, tudi vi nadejate zmage v mednarodnem seštevku?
Seveda, samo moram dobiti prve odigrane tekme na začetku turnirja. Tam pridobiš največ ali pa največ izgubiš, tako da če bi šlo po mojih željah, bi bil z lahkoto prvi na svetu. Zmage v skupnem seštevku pa so sedaj mogoče samo zato, ker Toffees ne igra pod avstrijsko zastavo in z vsemi prej pridobljenimi točkami.

8. Vaši sotekmovalci vas ocenjujejo kot najhujšega tekmeca Juretu92 za zmago v slovenskem skupnem seštevku pomladne lige. Menite, da boste lahko nadoknadili zaostanek 59.700 tock?
Ja, seveda bom lahko, če gre on na morje (smeh).

9. Ste na tretjem mestu v mednarodnem skupnem seštevku poletne lige, pred časom pa ste skromno dejali, da od letošnje sezone pričakujete uvrstitev med najboljše tri v slovenskem seštevku. So se vaša pričakovanja po odličnih uvrstitvah kaj spremenila?
Trenutno je moja želja zmagati v skupnem seštevku in na zadnjih dveh turnirjih.

10. Ste že izkoristili bon Adriatice.net, ki ste ga prejeli za svojo prvo zmago v spletni igri Football Challenge 2008, ali vam čas in treningi tega trenutno še ne dopušcajo?
Ah, ne, časa je dovolj, samo "šparam" bon za kasnejše potovanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.