Šport > Nogomet
1278 ogledov

V izboru za najboljšega nogometaša slovenske lige prišlo do velike napake

Senijad Ibričić
Spins je spremenil nominirance za najboljše nogometaše slovenske lige.

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) je danes sporočil nove tri igralce za najboljšega nogometaša in najboljšega mladega nogometaša sezone, saj je v postopku nominiranja prišlo do napake. Pravi nominiranci so Senijad Ibričić, Saša Ivković in Rudi Požeg Vancaš ter Žiga Lipušček, Jan Mlakar in Shamar Amaro Nicholson.

Rudi Požeg Vancaš | Avtor: Profimedia Profimedia

"Žal se je naš izbrani partner pri izračunih zmotil in nam posredoval napačne nominirance za najboljšega nogometaša in najboljšega mladega nogometaša. Nekaj gre pripisati hrošču v formuli, ki ni predvidela nekaterih spremenljivk v formulah v posamezni kategoriji, nekaj pa lahko pripišemo pomanjkanju časa," so danes ob predstavitvi novih kandidatov sporočili iz Spinsa.

"Kaj takega se nam še ni zgodilo, res pa je, da smo izbor prvič prepustili iz svojih rok," so še dodali. Nagrade bo Spins podelil v nedeljo, 19. maja, v SNG Opera in balet.

Saša Ivković | Avtor: Profimedia Saša Ivković Profimedia

Spins je sprva razkril, da se bodo za najboljšega nogometaša potegovali Amir Dervišević, Saša Ivković in Matko Obradović, za najboljšega mladega nogometaša pa Žiga Lipušček, Shamar Amaro Nicholson in Milan Tučić.

NK Maribor Izbor Šport Dva Mariborčana in član Mure v boju za nogometaša leta
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.