Šport > Nogomet
5301 ogledov

V poizkus umora legendarnega Srba vpleten tudi nekdanji zvezdnik Reala?

Raul Bravo Epa
Po Atenah kroži zanimiva govorica...

Minilo je že več kot teden dni od napada na nekdanjega znamenitega srbskega nogometaša Darka Kovačevića, na katerega so streljali pred njegovo hišo v predmestju Aten. Iz Grčije se še vedno niso pojavile nikakršne uradne informacije o ozadju napada, tamkajšnji mediji pa zgolj skopo poročajo, da je preiskava v teku, da naj bi uspešno napredoavala, a brez konkretnih detajlov,

Darko Kovačević | Avtor: Epa Epa

Zadnja uradna informacija pravi, da se je atenska policija celo uspela dokopati do posnetka, na katerem zakriti moški strelja na nekdanjega športnega direktorja Srbske nogometne zveze, katerega je uspela posneti ena izmed tamkajšnjih varnostnih kamer.

Kovačeviću je sicer dolga leta predstavljal dom grški velikan Olympiacos, kjer si je najprej kruh služil kot nogometaš ter kasneje kot športni direktor, ugibalo pa se je, da naj bi se po odstopu s Srbske nogometne zveze ponovno vrnil k svojemu ljubljenemu klubu, kjer bi opravljal delo skavta.

Napad na Darka Kovačevića Poizkus umora Šport Grozljivka v Grčiji! Pred hišo streljali na legendarnega srbskega nogometaša

Ker so uradne informacije s strani policije tako redke, so se seveda že pojavile številne neuradne govorice iz različnih sumljivih virov. Ena izmed najzanimivejših, ki pojasnjuje, zakaj se je zgodil napad na Kovačevića, pa prihaja prav iz virov blizu kluba.

Po Atenah namreč kroži govorica, da se je Kovačević zameril svojemu nekdanjemu soigralcu iz Olympiacosa Raulu Bravu, ki si je s Srbom delil slačilnico med leti 2007 in 2009.

Raul Bravo | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekadnji nogometaš Real Madrida je po svoji nogometni poti namreč začel graditi kriminalno kariero, trenutno pa se proti njemu odvija znamenito sojenje, na katerem se enajsterici, katero med drugim sestavljajo tudi kapetan Valladolida Borja Fernandez, nekdanji zvezdnik Leeds Uniteda Samuel Saiz ter predsednik Uesce Augustin Lasosa, sodi zaradi nameščanja tekem, korupcije ter pranja denarja.

Kovačević, ki je kar devet let nastopal v Španiji, nato pa v Grčiji igral z Bravom, naj bi poznal celotno ozadje afere, vse skupaj pa naj bi posredno izdal policiji. Raul Bravo naj bi tako naročil Kovačevićev umor ali iz maščevanja, ali pa zato da bi preprečil, da bi Kovačević izdal še več sočnih detajlov.

Nameščanje nogometnih tekem Množične aretacije Šport Nekdanji Realov zvezdnik aretiran zaradi vodenja kriminalne organizacije
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.