Šport > Nogomet
20223 ogledov

Varnostniki grobo zaustavili dečka! Kar je nato naredil Messi, je navdušilo svet

Lionel Messi Reševalni pas/Twitter
Nepopustljivi mladi navijač si je priboril selfie življenja.

Nogometaši PSG-a so na tekmi francoskega superpokala pometli z Nantesom z rezultatom 4:0 in tako še enajstič osvojili omenjeno lovoriko, od tega deveto v zadnjih desetih letih.

Zaradi promocije in zaslužka se je tekma odvila v Izraelu, na stadionu Bloomfield v Tel Avivu, ki je tako gostil največje nogometne zvezdnike sveta, saj novi trener Parižanov Christophe Galtier ni želel ničesar prepuščati naključju in je tekmo odigral v svoji najmočnejši postavi (Kylian Mbappe je tekmo izpustil zaradi kartonov).

Zasedbo iz prestolnice je tako v vodstvo popeljal Lionel Messi, medtem ko je tik pred koncem polčasa prednost podvojil Neymar, ki je v izdihljajih tekme z enajstmetrovke tudi postavil končni izid. Med obema Neymarjevima zadetkoma se je med strelce vpisal še Sergio Ramos.

PSG | Avtor: Profimedia Profimedia

A čeprav je pariško moštvo polno zvezd, ena vendarle izstopa. To je zagotovo Lionel Messi, katerega so gledalci vzpodbujali pri vsakem stiku z žogo, na koncu tekme pa je en mladi navijač šel celo tako daleč, da se je želel slikati s svojim velikim idolom.

A pri tem ni računal na vse redarje in varnostnike. Navdušeni deček se je sicer uspel prebiti mimo skorajda vse zaščite, a so se ga tik pred argentinskim zvezdnikom lotili varnostniki, ki niso varčevali s silo, ko so nesrečnega dečka želeli odvleči stran od nogometašev.

V celotno zadevo se je nato vmešal kar Messi, ki je ukazal, da naj dečka spustijo in mu dovolijo fotografijo s svojim idolom. Napopustljivi mladi navijač je tako lahko ovekovečil trenutek, ki si ga bo zapomnil za celo življenje.

Celotno dogajanje je uspelo posneti enemu izmed navijačev, posnetek pa se je nemudoma razširil po socilanih omrežjih ter postal pravi hit.

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 20:31 03.avgust 2022.

    me zanima ali je ta mladinec še lastnik tega mobilca ?

Sorodne novice