Šport > Nogomet
497 ogledov

Vdova tragično preminulega zvezdnika spet našla ljubezen

Instagram
Italijanska lepotica prisega na nogometaše.

Francesca Fioretti, soproga pokojnega kapetana Fiorentine Davida Astorija, se je znašla v objemu slavnega nogometaša. Njen novi izbranec je Aleksandar Kolarov, srbski reprezentančni branilec in aktualni član milanskega Interja.

Da sta par, potrujejo fotografije, ki jih je objavil italijanski Tednik Chi.

Italijanski fotografi so novopečeni parček ujeli med strastnim poljubljanjem v Milani, kamor se je Kolarov preselil med poletnim prestopnim rokom, potem ko je bil pred tem tri leta član Rome.

Astori je umrl 4. marca 2018 v hotelu La di Moret v Vidmu, kjer je Fiorentina čakala na prvenstveno tekmo z Udinesejem. Obdukcija je pokazaal, da je bil za 31-letnega branilca usoden zastoj srca. Tragedija je močno pretresla nogometni svet, poklonil pa se mu je takrat tudi Josip Iličić, ki se je s pokojnikom delil slačilnico v Firencah.

Astori je za Italijo odigral 14 tekem, poleg Fiorentine pa je bil član Milana, Pizzighetoneja, Cremoneseja, Cagliarija in Rome. Italijanska nogometna prvoligaša Fiorentina in Cagliari sta se odločila, da v njunih ekipah nihče več ne bo nosil številke 13, ki jo je pri obeh imel preminuli Astori, zato sta dresa s to številko upokojila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice