Šport > Nogomet
244 ogledov

Velike težave za Brazilce

Neymar Profimedia
Brazilska nogometna reprezentanca v izločilnih tekmah letošnjega svetovnega prvenstva v Katarju ne bo mogla računati na napadalca Gabriela Jesusa in bočnega branilca Alexa Tellesa, so danes sporočili iz tabora petkratnih svetovnih prvakov.

Jesus in Telles sta si na petkovi tekmi zadnjega kroga skupinskega dela proti Kamerunu poškodovala koleno v drugem polčasu in zavoljo tega predčasno zapustila igrišče. Brazilski reprezentančni zdravnik Rodrigo Lasmar je po današnjih podrobnih zdravniških pregledih dejal, da Jesusa čaka vsaj enomesečno okrevanje, medtem ko bo Telles bržkone moral na operativni poseg.

Zdaj tudi uradno Šport Nič od sanjskega finala v Katarju Sol na rano Šport Brutalno katarsko norčevanje iz Nemcev, prizor je obšel svet

Brazilska izbrana vrsta je kljub petkovemu porazu proti Kamerunu z 0:1 osvojila prvo mesto v skupini G, potem ko je premagala Srbijo z 2:0 in Švico z 1:0.

Lionel Messi SP v Katarju Šport Današnja tekma bo prav posebna za Messija Grozljivka za elf Šport Nemčija v šoku: "Tega od Španije nismo pričakovali"

Na zadnjih dveh tekmah proti Švici in Kamerunu je zaradi zdravstvenih težav manjkal tudi prvi zvezdnik Neymar, ki pa bo bržkone nared za ponedeljkovo tekmo osmine finala proti Južni Koreji. Pod velikim vprašajem je nastop bočnega branilca Alexa Sandra, medtem ko bo Danilo, ki so ga prav tako pestile zdravstvene težave, bržkone nared za bližnji dvoboj z azijsko izbrano vrsto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.