Šport > Nogomet
19 ogledov

"Veterani" Barci prinesli še en pokal

Barcelona AC Milan prva tekma Lige prvakov EPA
Španski nogometni prvak Barcelona je naslovu v prvenstvu dodal še eno lovoriko. Sinoči je v finalu katalonskega pokala v Lleidi pred 18 tisoč navijači po enajstmetrovkah s 4:2 premagal Espanyol; tekma se je končala z 1:1.

Moštvo Espanyola je nastopilo v polni postavi, medtem ko je Barca igrala z rezervisti in mladimi nogometaši, zvezdniki pa so na igrišče vstopili šele proti koncu tekme, ko je blaugrana lovila izenačenje.

Portugalski nogometaš Simao, ki je kot mladenič igral za Barcelono, je Espanyol popeljal v vodstvo v 21. minuti, v izdihljajih tekme pa je na 1:1 izenačil Cesc Fabregas.

Veteran Barcelone Xavi z enajstmetrovko ni bil uspešen, a nato nista zadela niti Espanyolova Diego Colotto in Joan Verdu. David Villa, ki bo verjetno poleti zapustil vrste Barcelone, saj se bo prvakom pridruži brazilski zvezdnik Neymar, je bil z bele točke uspešen za zmago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.