Šport > Nogomet
13 ogledov

Vidić na srbskem seznamu za Slovence

nemanja vidić srbija EPA
Že sam pogled na seznam igralcev srbske nogometne reprezentance priča o njeni kakovosti. Slovence 11. oktobra na odločilnem dvoboju skupine C čaka peklensko težko delo.

Selektor srbske nogometne reprezentance Vladimir Petrović Pižon je objavil seznam 27 nogometašev za kvalifikacijski tekmi skupine C za evropsko prvenstvo 2012 proti Italiji in Sloveniji. Na seznamu srbske reprezentance, ki se bo zbrala v ponedeljek, je tudi zvezdnik Manchester Uniteda Nemanja Vidić, ki je avgusta staknil poškodbo.

Petrovićev seznam nogometašev:
– vratarji: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov,
– obramba: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić,
– sredina igrišča: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan Jovanović,
– napad: Marko Pantelić, Nikola Žigić, Dragan Mrđa.

Reprezentanco Srbije čaka dvoboj z azzurri 7. oktobra v Beogradu, štiri dni pozneje pa bo gostovala v mariborskem Ljudskem vrtu. V skupini C je na vrhu Italija z 22 točkami, osem manj jih ima Srbija, sledita pa Estonija s 13 in Slovenija z 11 točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.