Šport > Nogomet
51 ogledov

Vilanova: "Messi ni poškodovan, ni se dobro počutil"

(Barcelona - Bayern München) EPA
Že ko je bila pred tekmo z Bayernom razkrita postava Barcelone, je bilo jasno, da Katalonci ne bodo z vsemi močmi krenili po preobrat. Na klopi je namreč ostal tudi Leo Messi, čeprav ni bil poškodovan.

Ko je bilo jasno, da je Leo Messi le na klopi za tekmo z Bayernom, so mnogi ugibali, da si je Argentinec obnovil poškodbo, ki ga je oddaljila od nekaterih zadnjih tekem. Toda to je po tekmi demantiral trener Blaugrane Tito Vilanova.

"Messi ni bil poškodovan. Enostavno se ni počutil dobro in smatral sem, da nam v takem stanju ne bi mogel pomagati. Dal bi ga v igro v drugem polčasu, če bi se pokazala možnost za preboj v finale," je po tekmi dejal Vilanova. Mnogi bodo ob tem dejali, da Katalonci niso niti resno poskusili priti do preobrata ...

Tito: "Ne potrebujemo velikih sprememb"

Slabo počutje prvega strelca Barcelone je potrdil tudi David Villa. "Leo je želel igrati, toda čez dan je postalo jasno, da to ne bo mogoče. Seveda to ni noben izgovor za naš neuspeh, čeprav gre za najboljšega nogometaša na svetu," je povedal španski napadalec.

Vilanova je spregovoril tudi o poteku tekme, ki jo je zanesljivo dobil Bayern. "Bili so fizično superiorni, med tema dvema ekipama je velika razlika v telesnem stanju in pripravljenosti. Bili so veliko boljši, lahko jim le čestitamo. Mi smo se celo sezono borili s poškodbami in na tem nivoju nogometa boš to plačal. Sicer pa imamo dobro moštvo in ne potrebujemo velikih sprememb," je zaključil naslednik Pepa Guardiole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.