Šport > Nogomet
23 ogledov

Vilanova na klopi že proti Espanyolu

Vilanova Alexis Sanchez Barcelona trening povratek po operaciji operacija EPA
Trener Barcelone Tito Vilanova se bo na klop Blaugrane najbrž vrnil že na nedeljski tekmi proti mestnemu tekmecu Espanyolu.

Trener španskega nogometnega velikana Barcelone, Tito Vilanova, ki okreva po operaciji, s katero so mu odstranili rakasto tvorbo na žlezi slinavki, bo po besedah njegovega pomočnika Jordija Roure vodil svoje nogometaše že na nedeljski prvenstveni tekmi proti Espanyolu.

"Načeloma bo Tito že na klopi. Še vedno sicer hodi na terapije, toda počuti se dobro, je poln poguma in moči in to je tisto, kar je pomembno," je dejal Roura.

"El Catalonico" je vedno napeta tekma, ne glede na položaj na prvenstveni lestvici, na kateri sta rivala iz katalonske prestolnice na povsem nasprotnih koncih. Barça premočno vodi, Espanyol pa je povsem pri dnu. Tekma se bo igrala na Camp Nouu, klub Špancev v Kataloniji pa je pred tremi tedni že presentil Madrid na Bernabeuu (2:2).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.