Šport > Nogomet
20 ogledov

Vilanova: ''Nameravam osvojiti vse''

Vilanova Barcelona Malaga Liga BBVA Španija liga prvenstvo Reuters
''Nameravam osvojiti vse!'' To so besede Tita Vilanove, ki je pred začetkom nove sezone nadvse optimističen. Če želijo nogometaši Barcelone upravičiti njegova pričakovanja, bodo morali ''vzeti vsako tekmo posebej''.

Pred začetkom španske nogometne lige Tito Vilanova obljublja, da nameravajo nogometaši Barceloni v prihajajoči sezoni osvojiti vse, kar se bo osvojiti dalo. ''Poskusili bomo igrati konstantno. Mislim, da je to tisko, kar si ljudje želijo,'' je povedal Vilanova, ki je še enkrat zatrobil v isti rog in poudaril: ''V Barceloni se je spremenila samo oseba, ki prenaša sporočila, medtem ko je filozofija ostala enaka.''

vilanova barcelona prvi trening | Avtor: EPA EPA
Nekateri igralci so zaradi reprezentančnih obveznosti izpustili dobršen del priprav, kar svetovni mediji že označujejo z izrazom ''virus FIFE''. ''Vajeni so velikega števila tekem v kratkem časovnem obdobju,'' je o napornem urniku nekaterih nogometašev povedal Španec. Spregovoril je tudi o Davidu Villi, ki se je pred kratkim vrnil na zelenice. ''Njegova igra je odvisna o njegovega napredka. Postopoma ga bomo vključili nazaj v ekipo,'' je zaključil Vilanova.

Komentarjev 1
  • bojovi 22:23 18.avgust 2012.

    Če bo kot do zdaj z sodniško pomočjo, brez skrbi da boš osvojil vse.