Šport > Nogomet
16 ogledov

Vilanova zavrača zanimanje Barçe za mladega Brazilca

tito vilanova barcelona Reuters
Trener katalonskega ponosa, FC Barcelone, Tito Vilanova, je zavrnil poročanje medijev o poslani ponudbi za največjega zvezdnika brazilskega Santosa, Neymarja.

Brazilski zvezdnik Neymar se trenutno s svojo olimpijsko reprezentanco trudi, da svoji državi pribori prvo olimpijsko zlato kolajno v nogometu, prej pa se ga mnogi mediji že videli v dresu ali madridskega Reala ali Barcelone.

"Sam nisem nikoli govoril o zanimanju za Neymarja ali o kakšni ponudbi zanj. Vse te informacije so do mene prišle iz medijev, sam sem osredotočen na ekipo, ki jo imam," je vročo temo malce ohladil novi trener Barcelone. Prestop Neymarja je, ob sagah o menjavi okolja Luke Modrića in Robina Van Persieja, eden najbolj izpostavljenih transferjev letošnjega poletja.

"Zavedam se visokih pričakovanj javnosti. Imeli smo štiri fantastične sezone, zdaj bomo poskušali to obdobje še malce podaljšati, a bo zelo težko. Poskušali bomo igrati najlepši in najboljši nogomet, tako kot do sedaj," je še dodal Tito Vilanova.

Barcelona državno prvenstvo začenja 19. avgusta z domačo tekmo proti Real Sociedadu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.