Šport > Nogomet
16 ogledov

"Villas-Boas je dolgočasen in enoličen"

chelsea trener andre villas-boas Reuters
Nekdanji kapetan Tottenhama, Graham Roberts, je za angleški Daily Star Sunday podal svoje mnenje o sedanjem trenerju "ostrog" Andreju Villas-Boasu, za katerega trdi, da je popolnoma napačna oseba za vodenje tega londonskega kluba.

"Ko ga poslušate ob dajanju izjav, lahko ugotovite, kako dolgočasen in enoličen je, v njegovem glasu ni nobenega veselja. On bi kot trener moral dvigniti moštvo, hitro mora prilagoditi svoj karakter situaciji. Lahko rečemo, da je to pač del njegove osebnosti, a včasih bi se iz njegovih ust lahko slišale tudi pozitivne pripombe," je povedal Graham Roberts, legenda Spursov, ki je v osemdesetih letih zbral več kot dvesto nastopov za klub iz stadiona White Hart Lane. Nekdanji kapetan je dejal tudi, da je dobro, da Tottenham letos ne nastopa v Ligi prvakov, saj za to nima dovolj kakovostne ekipe.

"Izgleda, da se ni ničesar naučil iz svoje izkušnje pri Chelseaju, ko je govoril slabo o nekaterih igralcih. Govori zelo počasi in vedno čakam na to, da bo povedal nekaj vzpodbudnega. Iz igralskih izkušenj vem, kaj lahko za nogometaša pomeni inspirativen nagovor trenerja. Harry Redknapp je bil v tem briljanten. Tudi ko sam ni bil dobre volje, je navzven deloval pozitivno," je še dodal Roberts.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.