Šport > Nogomet
18 ogledov

Vladavina moških se končuje

Ti prizori bodo kmalu preteklost. Od jutri naprej se bodo spet vrtele romantične Žurnal24 main
Čas je, da vajeti v roke zopet vzamemo ženske. Televizijski upravljalec bo od ponedeljka zopet naš. Zmaga!

Se vam zdi, da je trajalo dolgo? Meni ne. Začetna evforija, ko so se hladilniki šibili pod težo piva in ko so moški izgubili dar sluha, je hitro minila. Sledilo ji je obdobje napovedi in ugibanj, razširjanj nogometnega "znanja" in navijanja za ene in druge, ki so za neko obdobje vsi postali "naši". (No, samo da smo si na jasnem. Moje so domov poslali Rusi, jaz pa v jok.)

Sindrom "Če bi bil jaz sodnik" se je kot vedno razpasel hitreje kot kakšen virus. Taktične odločitve in menjave so se sprejemale tudi na foteljih in dokazovale, da so selektorji predobro plačani za "neumne" poteze. No, saj nekje so že letele glave na račun predčasnih izpadov in nezadovoljnega domačega občinstva. Tako približno so junij videli moški. Kaj pa ve?

Izkoristite še soboto in nedeljo, ko se lahko v miru sproščate. © iStockphoto

 
Upam, da ste izkoristile zatišje na fronti in si privoščile vse tisto, kar ponavadi moški kritizirajo, kajti kmalu boste zopet padle pod drobnogled. Ste bile na dolgih kavah in na masaži? Zdaj je vaša odsotnost najbrž šla mimo neopaženo, prihodnji teden temu ne bo več tako. Zopet boste poslušale, da preveč časa preživite v kopalnici, pred ogledalom in da domov znosite več kot pol kozmetičnih izdelkov, ki jih vidite v trgovini. Ker smo tik pred razprodajami, bodo skrbno pregledovali stanje na bančnem računu in vas že vnaprej opozarjali, da si ne morete privoščiti nobenega nakupovanja. Kmalu si boste želele, da bi nogometno prvenstvo trajalo in trajalo.

Pa še en nasvet. Pred finalom poglejte malo okoli sebe. Če vsi znaki kažejo, da vaš moški navija za Nemce, za njih jutri navijajte tudi ve, če pa mu srce bije za Špance, pa za Špance. Pripravite se tudi na konec tekme. V primeru veselja, bodite vesele tudi ve, v primeru žalosti pa se potrudite in ga potolažite tako, kot najbolje znate. In zapomnite si: čez teden dni bodo porazi pozabljeni.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.