Šport > Nogomet
6255 ogledov

Vratarja Liverpoola doletela družinska tragedija

alisson Epa
Eden najboljših vratarjev na svetu je prejel uničujočo novico.

Jose Becker, oče vrhunskga čuvaja mreže Alissona, se je utopil v reki Camaqua v kraju Lavras do Sul, poročajo tamkajšnji mediji. 57-letnik je umrl med plavanjem v neposredni bližini družinskega posestva na jugu države.

Po nenadnem izginotju se je družina obrnila na policijo, nekaj ur kasneje pa so iz vode potegnili njegovo truplo. Okoliščine smrti so še predmet preiskave. Po navedbah ESPN so preiskovalci že izključili možnost kaznivega dejanja.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Jose Becker je bil zaslužen, da sta si oba njegova sinova izbrala kariero nogometnega vratarja. Brazilski reprezentant Alisson brani barve aktualnega angleškega prvaka Liverpoola, medtem ko njegov starejši brat Muriel Becker igra za Fluminense.

"Prihajam iz družine vratarjev. Moj oče je igral za službeno ekipo, mama je bila v šoli rokometašica, moj dedek pa amaterski nogometaš. Najprej je igral moj brat, nato pa sem se navdušil še jaz," je pred tremi leti povedal Alisson.

Sožalje ob izgubi so že izrekli številni nogometni klub, igralci in navijači.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.