Šport > Nogomet
27 ogledov

Vražje maščevanje Barceloni

Manchester United, Berbatov, Anderson, Rooney
1/8
EPA
Manchester United se je Barceloni v Washingtonu maščaval za poraz v Ligi prvakov. Na prvi tekmi Emirates Cupa so New York Red Bulls z 1:0 premagali Paris St. Germain, na drugi pa je gostitelj pripravljanega turnirja za novo sezono Arsenal z Boco Juniors igral 2:2.

Ta konec tedna veliki in mali evropski klubi igrajo vrsto pripravljalnih tekem. V ponovitvi finala Lige prvakov sta se v Washingtonu pomerila Barcelona in Manchester United. Rdečim vragom se je uspelo vsaj malce maščevati za poraz na Wembleyju s pomočjo zmage 2:1. Zadela sta Nani (22. minuta) in rezervist Michael Owen (76). Njihovo mrežo pa je zatresel Thiago Alcantara (69).

Arsenal brez Cesca igral 2:2.

Na stadionu Emirates v Londonu Arsenal gosti Emirates Cup. Topničarji so v soboto popoldne z Boco Juniors igrali 2:2. Tako kot lani na tem pokalu, tudi letos ni nastopil Cesc Fàbregas (je pa za domače debitiral Gervinho). Poteza je sprožila številne govorice, da je zaključek posla z Barcelono vse bližje. "Fàbregas je vznemirjen in to se mora kmalu končati. Po poškodbi se šele vrača in moramo se prepričati, da je osredotočen na naš klub," je potezo obrazložil Arsene Wenger: "Cesc je razpet med dvema ljubeznima, kar razumem, vendar želimo biti gotovi o njegovi pripadnosti."

Negotova je tudi prihodnost Samirja Nasrija, a je mirni Francoz odvrnil: "Samir ljubi Arsenal. Vsak dan lahko prebiramo, kako sta on in Cesc v kakem drugem klubu, a sta še vedno tukaj." Topničarji se bodo na pokalu Emirates v v nedeljo igrali še z moštvom New York Red Bulls, ki je v soboto na prvi tekmi z 1:0 presenetilo Paris St. Germain.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.