Šport > Nogomet
323 ogledov

Vrnitev najboljšega strelca v zgodovini kluba v SNL

Slobodan Vuk
Napadalec se je vrnil v najmočnejšo slovensko ligo.

Nogometni klub Domžale je navijače razveselil z novo/staro okrepitvijo. Rumeni dres bo vsaj do konca jesenskega dela slovenskega prvoligaškega prvenstva nosil Slobodan Vuk, najboljši prvoligaški strelec v zgodovini kluba. Osemindvajsetletni napadalec bo v Domžale posojen iz norveškega Tromsoeja, kjer je nastopal v zadnjem letu in pol.

Napadalec je v rumenem dresu skupno zbral 133 nastopov in dosegel 39 zadetkov. Dva je dosegel v pokalnem tekmovanju, preostalih 37 pa na prvoligaških obračunih, s čimer se nahaja na vrhu klubske večne lestvice najboljših strelcev. Z odličnimi igrami v Domžalah si je v zimskem prestopnem roku sezone 2016/17 priigral prestop v norveški Tromsoe, za katerega je v zadnjem letu odigral 22 tekem in dosegel dva zadetka.

"Izjemno sem vesel, da smo se dogovorili za vrnitev v Domžale, kjer sem preživel čudovite nogometne trenutke. Do prvih pogovorov je prišlo pred časom, saj sva bila s trenerjem Simonom Rožmanom vseskozi v stiku, ob prodaji Lovra Bizjaka pa se je ponudila priložnost za vnovičen prihod v rumeno družino, ki sem jo seveda nemudoma sprejel. Prihajam motiviran in željan pomagati ekipi do čim boljših rezultatov," je ob vrnitvi v staro okolje za klubsko spletno stran dejal Vuk. Ta bo tako v Domžalah zapolnil vrzel v napadalni liniji, ki je zazevala po odhodu Lovra Bizjaka, so še zapisali pri domžalskem klubu.

Domžalčane v osmini finala nogometnega pokala čakajo nogometaši Ivančne Gorice. Po petih krogih Prve lige Telekom Slovenije so na tretjem mestu z devetimi točkami, štirimi manj od vodilnega Maribora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice