Šport > Nogomet
14 ogledov

Vstajenje Birse v Marseillu?

Prandelli, Birsa Boštjan Tacol
Valter Birsa bi svojo nogometno odrešitev spomladi utegnil najti v Marseillu, ki ga vodi bivši kapetan zlate francoske generacije Didier Deschamps.

Vse prej kot tako mizerno jesen in zimo si je predstavljal Valter Birsa, ko je pred začetkom sezone iz francoskega Auxerra prispel v Genoo. Primorec je večino sezone preždel na klopi ali tribuni, razlog pa je med drugim tudi poškodba. Slovenski reprezentant je za svoj klub doselej odigral zgolj štiri tekme – dve v prvenstvu in dve v pokalu – in skupaj zbral pičlih 189 minut na travniku. Po informacijah iz Italije Birsa še vedno trenira po posebnem programu in bržkone tuhta, kako jo popihati iz Genove. Ena od mogočih destinacij bi, po vesteh iz Francije in Italije, utegnil biti tudi Marseille, ki ga vodi Didier Deschamps. Slednji Birso odlično pozna, saj je ta v Franciji minula leta pustil globok pečat, poleg tega je nekdanji kapetan galskih petelinov dejal, da denarja ni na pretek, zato je velika, največja verjetnost posoj(e). In glej ga zlomka, takšna rešitev je bržkone precej blizu tudi Birsi, ki ima pogodbo z Genoo do leta 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.