Šport > Nogomet
19 ogledov

Wilshere: "Nisem kadilec, storil sem napako"

(Anglija - Brazilija) Wilshere Reuters
Mladi zvezdnik angleškega nogometnega prvoligaša Arsenala Jack Wilshere je na eni od zabav pred nočnim klubom v Londonu prižgal cigareto, pri tem pa so ga ujeli fotografi.

Fotografija je hitro zakrožila po socialnih omrežjih, Jacku Wilsheru je nekaj ostrih besed namenil tudi trener topničarjev Arsène Wenger, 21-letnik pa se je že opravičil.

"Storil sem napako. Igralci počnemo napake. Nisem kadilec. Govoril sem s šefom. Vprašal me je, kaj se je dogajalo in sem mu razložil. Vse sva rešila," je dejal Wilshere.

"To je bilo zadnjič"

Wenger je, ko je fotografija prišla tudi do njega, obljubil, da se bo pogovoril z mladim vezistom. Kljub nespametnemu dejanju je izkušeni francoski trener 21-letnika uvrstil v začetno enajsterico za prvenstveno tekmo Arsenala proti West Bromu. Wilshere je zadel za končnih 1:1.

"Uvrstil me je v ekipo in upam, da sem poplačal zaupanje. Nisem kadilec in mislim, da je bilo to zadnjič," je še dodal angleški reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.