Šport > Nogomet
35 ogledov

Xavi povedal trenerju, s kom bo igral

xavi hernandez EPA
Trenerski štab španske nogometne reprezentance ima težave s Xavijem, čigar zamisli ne sovpadajo z idejami selektorja Vicenterja Del Bosqueja.

Toni Grande, pomočnik španskega selektorja Vicenteja Del Bosqueja, je razkril, da je znotraj ekipe prišlo do spora z nogometašem Barcelone Xavijem Hernándezom.

Vezist katalonskega kluba naj bi trenerjem sugeriral, katerim igralcem naj dajo priložnost na zelenici, kar je naletelo na neodobravanje trenerskega štaba. Grande sicer trdi, da Xavi ni postavljal zahtev, ampak je le izrazil željo, s kom bi rad igral.

''Res je, da smo imeli nesoglasja s Xavijem. Vedno mora povedati svoje. Rekel je, da bi raje igral z enimi nogometaši, z drugimi pa ne. Ni šlo za zahteve, ampak je iskal prednosti. Nismo se strinjali z njim,'' je povedal Grande in dodal: ''Kot nogometaša ga vedno skrbi za takšne reči. Vedno je med prvimi, ki si ogledajo stanje igrišča in kako je zalito. Zelo ga zanima taktika. Želel nam je predstaviti svoj vidik in mi smo mu želeli predstaviti našega, nič drugega.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.