Šport > Nogomet
17 ogledov

''Z Messijem bom igral, če pride v Santos''

neymar lionel messi EPA
Brazilski nogometni up Neymar še naprej vzbuja zanimanje največjih evropskih nogometnih klubov. Dvajsetletnik je povedal, da še ni pripravljen na selitev čez lužo, čeprav si v prihodnosti želi zaigrati ob Lionelu Messiju in Cristianu Ronaldu.

Brazilec Neymar še ni pripravljen ne selitev v Evropo, kar je nogometaš Santosa še enkrat potrdil v intervjuju za španski El Mundo. ''Za zdaj bom z Messijem igral le, če pride v Santos. Njegov prihod je izvedljiv: prodali bomo pol mesta in ga kupili,'' je v šali povedal Neymar.

Eden največjih nogometnih upov na svetu je že pred časom vzbudil zanimanje evropskih nogometnih velikanov, vendar je Neymar odločen, da še nekaj časa ostane v Santosu. ''Ničesar ne vem o Barceloni. En dan naj bi se selil tja, že naslednji dan pa me povezujejo z Real Madridom. Moja pogodba s Santosom poteče leta 2014 in to je vse, kar vem. Moje sanje so, da bi igral v Evropi, toda časa za to je še dovolj,'' je dodal 20-letnik.

neymar lionel messi | Avtor: EPA EPA
Brazilec si želi nekoč zaigrati ob Cristianu Ronaldu in Lionelu Messiju, še posebno naklonjen pa je argentinskemu čudežnemu dečku. ''V veseljem bi igral z obema. Želim si, da Messi še naprej počne izjemne stvari z žogo. Sem navijač nogometa in navijač Lionela Messija. Njegova kariera je lahko zgled vsakemu nogometašu in ni besed, ki bi opisale njegovo igro,'' je povedal Brazilec.

Neymar stopa po stopinjah rojaka Peléja, ki se je prav tako proslavil v Santosu. Mladi nogometaš se ne želi prehitro primerjati z legendo brazilskega nogometa. ''Pelé je legenda. Igralec njegovega kova se pojavi vsakih 5000 let. Pimerjava mi laska, vendar ni primerjave. On je najboljši,'' je zaključil Neymar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.