Šport > Nogomet
10 ogledov

Za Albanijo: "Kek med najožjimi favoriti"

Matjaž Kek in njegovi izbranci so v sredo opravljali sponzorske obveznosti. (Fot www.alesfevzer.com
Nekdanji selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je bojda v resnih kombinacijah za prevzem Albanije, tekmice Slovenije v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014.

"Fifin menedžer Ilir Silo je vzpostavil kontakt z albansko nogometno zvezo. Kek sodi v najožji krog favoritov. Če bi se Albanci odločili za tujega selektorja, navijamo za Matjaža. Poznava se 20 let in vem, kako dela. Albanci si želijo, da bi prijateljski tekmi, ki bosta na sporedu novembra, že vodil novi selektor. Josip Kuže že 10 dni ni več albanski selektor," je za zurnal24.si dejal Kliton Bozgo, upokojeni napadalec Olimpije in Maribora ter albanski reprezentant, potem ko je vest objavila Ekipa. Albanija je slovenska tekmica v kvalifikacijah za SP 2014, poleg nje pa še Norveška, Švica, Ciper in Islandija.

Albanijo je sicer doslej vodil Josip Kuže, ki se mu ni uspelo uvrstiti na EP, saj je njegovo moštvo v druščini Francije, Bosne, Romunije, Belorusije in Luksemburga končalo na petem mestu.

Komentarjev 2
  • bluesky 11:16 27.oktober 2011.

    hehe, so že mučke. Najbolš da skleneš kako pogodbo poleg Albanske tut z NZS, pa nam pomagaš v medsebojnih srečanjih :)

  • 1111 10:43 27.oktober 2011.

    ...želim, da mu uspe, ker tukaj ga je NZS ovirala na vsakem koraku. Upam, da bo dol imel proste roke in marsi komu gobec zaprl!!!