Šport > Nogomet
60295 ogledov

Modrić za svoje soigralce porabil dva milijona evrov, kupil jim je ...

luka modrić Epa
Kapetan hrvaške reprezentance se je izkazal.

Hrvaška izbrana vrsta je izgubila v polfinalu svetovnega prvenstva proti Argentini, Luka Modrić pa je tako v zadnjih štirih letih še drugič ostal prekratek pri tem, da bi dvignil pokal za naslov najboljših na svetu. V Rusiji mu je za uteho ostal naziv najboljšega igralca turnirja, tokrat pa je kar daleč od takšnega podviga.

V letu 2018 je poleg srebra na mundialu osvojil še ligo prvakov z madridskim Realom, ob koncu leta pa je osvojil Zlato žogo. Po njej je v zahvalo soigralcem kupil ročne ure Daytona Rolex iz rdečega zlata, ena je bila vredna okoli 40 tisoč evrov.

Petindvajset jih je kupil za klubske kolege, prav tako 25 pa tudi za soigralce in osebe v izbrani vrsti. Skupno je tako za darila porabil dva milijona evrov. "Brez njih ne bi bil to, kar sem," je takrat skromno izjavil Modrić.

Na to zgodbo so pred polfinalnim obračunom z Argentino spomnili pri gol.hr in zapisali, 'da bo imel Modrić novo priložnost za obdarovanje kolegov zelo kmalu'. Pri tem so seveda upali, da bo kapetan hrvaške izbrane vrste s soigralci zaigral v velikem finalu. A to se naposled ni zgodilo.

Lionel Messi Argentina slavi Šport Maestro Messi in Alvarez na kolena spravila Hrvaško Zagreb, tekma V živo Šport Messijev gol pospremili s sočnimi kletvicami, nato pa šok Daniele Orsato Po porazu Šport Mnenja deljena, Hrvati prepričani, da je kriv sodnik Matjaž Kek Odziv strokovnjaka Šport Kek sporočil Hrvatom: "Glejte, žal moram reči..." Luka Modrić Znorel tudi Dalić Šport Modrić: "On je eden najslabših na svetu! Je katastrofa!"

 

Komentarjev 1
  • Ender3 00:26 15.december 2022.

    Na našega Oblaka in Šeška bo treba še počakat. Globok poklon Modriću, lepa gesta !