Šport > Nogomet
1 ogledov

Za zmagovalca tokrat potovanje

Eden od registriranih tekmovalcev bo prejel glavno nagrado, skuter Aprilia SR50R Žurnal24 main
Začel se bo drugi turnir spletne igre Football Challenge 2008. Tokrat je nagrada za najboljšega drugačna, zmagovalec bo namreč odpotoval, kamor bo želel.

Na prvem turnirju smo najboljšim trem podelili predvajalnik HDD Philips SA 6045, avtoradio Pioneer DEH 3000 MP in predvajalnik Philips DATA/MP3 SA 3115. Na drugem turnirju bosta nagradi za drugo in tretje mesto ostali enaki, drugačna pa bo nagrada za zmagovalca.

NAGRADE ZA DRUGI TURNIR

 

DRUGI TURNIR

1. nagrada: bon v vrednosti 250 evrov

2. nagrada: avtoradio Pioneer DEH 3000 MP

3. nagrada: predvajalnik Philips DATA/MP3

Ker ste registrirani uporabniki tisti, ki sodelujete v igri FC:08, pridno trenirate in tekmujete ter se potegujete za nagrade, ste seveda tudi tisti, katerih mnenje največ šteje, zato se trudimo, da vaše želje dosledno upoštevamo. Vaše želje in predlogi so nas tokrat spodbudili, da je nagrada za zmagovalca drugačna kot tista na prvem turnirju.

Tisti, ki bo na drugem turnirju najbolje preigraval nasprotnike, zadel največ golov, zbral največ točk in se zavihtel na vrh slovenske lestvice, bo lahko odpotoval v tople (po želji tudi hladne) kraje. Zmagovalec drugega turnirja spletne igra Football Challenge 2008 bo namreč prejel bon Adriatica.net, centra potovanj, d. o. o., v vrednosti 250 evrov , lahko pa ga bo unovčil za katerokoli storitev, ki jo omenjena turistična agencija ponuja.

Drugouvrščeni tekmovalec bo prejel avtoradio Pioneer DEH 3000 MP , tretjeuvrščeni pa predvajalnik Philips DATA/MP3 SA 3115 .

ZMAGOVALCA LIG

Zmagovalca obeh lig bosta prejela Stihlovo kosilnico Viking. 

 

Zmagovalca obeh lig, spomladanske (prvi štirje turnirji) in poletne (drugih pet turnirjev), bosta prejela Stihlovo Viking motorno kosilnico 665 V. Je na vario pogon, ima 75-litrsko košaro, širina njene košnje pa znaša 53 centimetrov. Kosilnica Viking je težka 44 kilogramov, primerna pa je za košnjo površine velike do 2500 m 2.

GLAVNA NAGRADA
Za glavno nagrado, skuter Aprilia SR50R Replica Spain's N'1 , se potegujejo vsi tekmovalci, ki sodelujejo v spletni igri Football Challenge 2008. S sanjskim skuterjem se bo namreč popeljal eden od vseh registriranih tekmovalcev, ki ga bomo izžrebali ob koncu spletne igre.
Zato dobro trenirajte prste in si z njimi pribrcajte nov skuter Aprilia SR50R!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.