Šport > Nogomet
27 ogledov

Začasni trener Juventusa obtožen uboja

massimo carrera EPA
Začasni trener Juventusa Massimo Carrera, ki je vodenje stare dame prevzel po kazni Antoniu Conteju, je obtožen uboja iz malomarnosti. Italijan naj bi na novoletno noč 2011 povzročil prometno nesrečo, v kateri sta umrli dve osebi.

Začasni trener Juventusa Massimo Carrera je obtožen uboja iz malomarnosti. Italijan naj bi povzročil prometno nesrečo s katastrofalnimi posledicami, v kateri sta dve osebi izgubili življenje. Zaslišanje so opravili po hitrem postopku, sodba pa je predvidena za 9. oktober.

juventus pirlo vučinić | Avtor: EPA EPA
V zgodnjih jutranjih urah 31. decembra 2011 se je na eni izmed italijanskih avtocest zgodila nesreča. Udeleženci so izstopili iz avtomobila, da bi preverili škodo, takrat pa se je mimo pripeljal Mercedes Massima Carrere in trčenje je bilo neizogibno. Triindvajsetletno dekle je umrlo na kraju nesreče, njena vrstnica pa je preminila na poti v bolnišnico. Odvetniki začasnega trenerja Juvetnusa zatrjujejo, da je bila za nesrečo kriva slaba osvetljava, zaradi katere je njihov klient spregledal avtomobile na cesti. Nasprotna stran pa trdi, da bi moral Carrera videti stoječe avtomobile in bi se trčenju lahko zlahka izognil.

Oseminštiridesetletnik je mesto trenerja Juventusa zapolnil potem, ko je Antonio Conte prejel desetmesečno prepoved delovanja, zaradi vpletenosti v škandal Scommeppololi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.