Šport > Nogomet
27 ogledov

Zahović z novo pogodbo

Rudar Velenje Maribor Zlatko Zahović Saša Gajser Saša Despot
Maribor je športnemu direktorju Zlatku Zahoviću izkazal zaupanje z novo pogodbo. Predsednik kluba Drago Cotar je Zahoviću v podpis dal pogodbo do leta 2024, prejšnja je bila veljavna do konca sezone 2017/18.

"Veseli me, da lahko sporočim novico o podaljšanju sodelovanja. Zelo pomembnega sodelovanja s športnim direktorjem. V vodstvu kluba smo mnenja, da je Zlatko Zahović gonilna sila zgodbe o vzponu NK Maribor v zadnjih letih, iz športnega dela so izhajali in izhajajo temelji vseh uspehov. Razvojna pot kluba poteka v pravo smer in ob zadovoljstvu z delom smo želeli nadaljevati z nespremenjeno vodstveno ekipo ter brez oziranja na datume, zapisane v pogodbenih razmerjih," je pojasnil prvi mož kluba.

"Sklenjen je dogovor o sodelovanju do leta 2024. Ponosen sem, da je veljalo podobno kot ob zadnjem namenu o potrditvi stabilnosti organizacijskega ustroja. Ob predstavitvi zamisli smo se hitro dogovorili, športni direktor je enakega mnenja, skupne ambicije so nespremenjene. Zdajšnja vodstvena ekipa je že toliko dosegla in seveda je razumljivo, da z delom po začrtani poti nadaljuje. Ne dvomim, da nas tudi v prihodnjem obdobju čakajo številni prijetni trenutki," je še dodal predsednik kluba Drago Cotar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.