Šport > Nogomet
26 ogledov

Zaušnica Ikerju: Lópezu podvojili plačo

diego lopez EPA
V taboru španskega nogometnega velikana Real Madrida so zelo zadovoljni z igro Diega Lópeza, zato so prvi izbiri Carla Ancelottija podvojili plačo.

Španski vratar Diego López je prva izbira trenerja Real Madrida Carla Ancelottija, kar se bo po novem poznalo tudi na njegovem bančnem računu.

Nekdanji vratar Seville, ki ga je José Mourinho v ekipo pripeljal kot zamenjavo za poškodovanega Ikerja Casillasa, je z Realom podpisal novo pogodbo, katere podrobnosti - kot je to že v navadi - kraljevi klub ni obešal na veliki zvon.

Španski mediji so izbrskali le, da bo López prejemal še enkrat višjo plačo, kar skupno znaša približno 4,5 milijona evrov na sezono.

V Madridu do leta 2017

López in Real sta se po večmesečnih pogajanjih dogovorila samo za zvišanje plače, medtem ko prvotni dogovor, da Španec na Santiagio Bernabéuu ostane do konca sezone 2016/2017, ostaja nespremenjen. López bo novembra dopolnil 32 let, ob izteku pogodbe pa bo štel že 35 pomladi.

López je pri Realu hitro prevzel vlogo prve violine in po okrevanju Ikerja Casillasa ostal prva izbira Joséja Mourinha. Po odhodu portugalskegea stratega in prihodu novega trenerja je španski čuvaj mreže zadržal mesto v začetni enajsterici na tekmah Primere División, medtem ko Casillas brani na obračunih Lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.