Šport > Nogomet
38 ogledov

Zavrč odslovil še četrtega trenerja

Miran Vuk Zavrč zavrc.si
Slovenski nogometni prvoligaš Zavrč bo znova dobil novega trenerja.

Milko Đurovski je že nekdanji trener haloškega prvoligaša, namesto njega pa bo trenerski stolček spet zasedel hrvaški strokovnjak Ivica Solomun, ki je ekipo Zavrča vodil na začetku sezone.

Za njim so se kot trenerji Zavrča zvrstili Slobodan Matić, ki je odšel po sedmih tekmah in brez poraza, Peter Pacult, ki je zdržal dve tekmi, in Đurovski, ki je klub vodil na treh tekmah, na katerih je dosegel dve zmagi in neodločen izid.

Alfa in omega kluba Miran Vuk in Đurovski se naj ne bi strinjala pri načrtu priprav v času reprezentančnega premora, prav tako pa naj bi predsednik kluba nogometašem predpisal jedilnik s pasuljem, da bodo igralci tako pridobili na moči. Vuk, ki je v osebnem stečaju, uradno nima več vodstvene funkcije v klubu, a kot župan Zavrča in pokrovitelj še vedno vleče vse niti v klubu.

Zavrč je trenutno na petem mestu v Prvi ligi Telekom Slovenije s tremi točkami zaostanka za tretjeuvrščenimi Domžalami. Haložani so se sicer uvrstili tudi v polfinale pokala Slovenije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.