Šport > Nogomet
15 ogledov

ZDA proti Sloveniji brez Donovana

Landon Donovan Bojan Jokic Jokič Jokić EPA
Se spomnite, kdo je na lanskem svetovnem prvenstvu zabil gol Alžiriji, gol, ki je Sloveniji ukradel sanje o napredovanju? Landon Donovan je bil ta fant, ki ga na prijateljski tekmi 15. novembra s Slovenijo ne bo.

Potem ko je selektor nogometne reprezentance ZDA Jürgen Klinsmann izbral igralce za prijateljski tekmi s Francijo in Slovenijo, je nastop odpovedal napadalec Landon Donovan. Slednji bo raje ostal doma, treniral s svojim moštvom Los Angeles Galaxy in se pripravljal za finale lige MLS proti Houstonu 20. novembra. Američani se bodo s Francozi pomerili 11. novembra v Parizu, s Slovenci pa 15. novembra v Ljubljani.

Donovan je zaradi lažje poškodbe izpustil tudi prijateljsko tekmo minuli mesec. Tako najboljši ameriški napadalni dvojec Donovan – Clint Dempsey še ni bil skupaj na igrišču, odkar je na ameriško selektorsko klop sedel Klinsmann.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.