Šport > Nogomet
7 ogledov

Že na igrišču do selfieja z Messijem

Lionel Messi, Jamajka EPA
Zvezdnik Barcelone ni deloval preveč navdušeno po prigarani zmagi proti Jamajki (1:0), medtem ko so otočani uživali v njegovi bližini.

Lionel Messi se je že dodobra privadil na zahteve po "selfiejih", toda z nasprotniki le nekaj sekund po koncu tekme verjetno ni vajen pozirati. Jamajčani so že pred obračunom z Argentino na zadnji tekmi skupinskega dela Cope Américe navdušeno pričakovali merjenje moči z zvezdnikom Barcelone, po tekmi pa so kljub porazu in izpadu s tekmovanja zelenico zapuščali morda celo srečnejši od Južnoameričanov.

Za Messijev dres so se člani karibskega moštva pomerili že med polčasom, po zadnjem sodnikovem žvižgu, ko Messi ni deloval najbolj zadovoljno zaradi predstave svojega moštva, pa je vseeno pristal na prošnjo Deshorna Browna, se ustavil in nasmehnil v fotoaparat. Ostal je tudi brez drugega dresa, s katerim se bo lahko pohvalil Jobi McAnuff.

Brown je na svojem profilu na Instagramu po "selfieju" z Edinsonom Cavanijem ponosno pokazal še najbolj cenjeni ulov svoje kariere in pripisal: "To ni bil rezultat, ki smo ga želeli, toda lahko sem spoznal najboljšega igralca na svetu in izvrsten občutek je bil igrati proti njemu. Srečno Messiju in Argentini do konca turnirja!!"

"To je bil najlepši dan v mojem življenju, saj sem se fotografiral z Messijem," je še po tekmi povedal Brown.

Messijeva 100. tekma za Argentino

To je bila sicer tudi posebna tekma za Messija, ki je še stotič oblekel reprezentančni dres, a jubileja ni polepšal z golom. "Seveda, da bi se zelo rad tudi na tej tekmi, kakor na vsaki drugi, vpisal med strelce, vendar pa se nisem niti najmanj obremenjeval s tem, da bi moral zadeti, ker je to bila zame stota tekma za reprezentanco. Najpomembneje je, da smo se uvrstili v četrtfinale in nastope v skupinskem delu končali na prvem mestu," se po tekmi ni obremenjeval Messi.

Za Argentino je edini gol zabil Gonzalo Higuain, ki je v 11. minuti v kazenskem prostoru prestregel podajo Angela Di Marie ter žogo mojstrsko usmeril v levi spodnji kot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.