Šport > Nogomet
10440 ogledov

Žena ga je ujela v postelji s svojo najboljšo prijateljico

Fernando Gago Epa
Znani par dočakal žalosten konec.

Petintridesetletni Fernando Gago, ki je svojo nogometno kariero sklenil lani, se je znašel v velikih zakonskih težavah. Po pisanju argentinskih medijev ga je žena, gre za nekdanjo odlično teniško igralko Giselo Dulko, zalotila v postelji s svojo najboljšo prijateljico. Dulkojeva je spakirala kovčke in s seboj odpeljala tudi otroke, osemletnega Matea, šestletno Antonello in triletnega Danieleja.

Gisela je prekinila vse zveze tudi s 'kolegico' Veroniko, svoje otroke pa je tudi izpisale iz šole v katero hodijo tudi otroci njene zdaj že bivše prijatelje. Prav tako je že sprožen postopek za ločitev od nekdanjega člana madridskega Reala.

Fernando in Gisela sta bila sicer poročena od leta 2011. Dulkova se je takrat tudi odločila končati svojo teniško kariero in se posvetititi družini, stara je bila 26 let. Osvojila je štiri WTA turnirje med posameznicami in 17 v igri dvojic. V kategoriji parov je bila prva igralka sveta, med posamezncami pa se je najvišje povzpela do 26. mesta. Z Italijanko Flavio Pennetto je leta 2011 postala zmagovalka grand slam turnirja v Melbournu.

Fernando Gago | Avtor: Epa Epa

Gago je bil ob poroki še član madridskega Reala, v karieri pa je osil še drese Boce Juniors, Rome, Valencie in Vélez Sársfielda. Leta 2014je igral v finalu svetovnega prvenstva, za argentinsko izbrano vrsto pa je zbral 61 nastopov.

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 23:45 01.oktober 2021.

    eh novinarji.. ste prešprical na faksu učne ure.. pa ni novica da je pes ugriznil človeka, novica je, če človek ugrizne psa... in brali bi, če bi bil naslov --žena ga je ujela v postelji s svojim najboljšim prijateljem.. prav ...prikaži več z zanimanjem bi se lotil branja da bi zvedel kdo od ljubimcem je prvi dobil šus u glavo od dame...