Šport > Nogomet
1423 ogledov

Mbappe: "Mislim, da tega ne bom nikoli prebolel"

Kylian Mbappe Epa
Najboljši strelec nedavno končanega svetovnega prvenstva se boji, da ne bo nikoli prebolel finalnega poraza proti Argentini.

Kylian Mbappe je za francoske medije po nadaljevanju sezone v elitni francoski ligi dejal, da ne bo nikoli prebolel razočaranja zaradi izgubljenega finala svetovnega prvenstva. Francoski zvezdnik je v sredo zadel gol za zmago Paris Saint-Germaina ob vrnitvi na zelenice po mundialu v Katarju, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

"Mislim, da tega ne bom nikoli prebolel," je dejal Mbappe deset dni po tem, ko je dosegel hat-trick v finalu svetovnega prvenstva v nogometu proti Argentini. Južnoameričani so tretji naslov svetovnega prvaka v Katarju osvojili po izvajanju enajstmetrovk.

Kylian Mbappe | Avtor: Epa Epa
Mbappe je pokazal malo znakov razočaranja in neuspeha v prvem krogu nadaljevanja francoske nogometne lige po premoru zaradi svetovnega prvenstva. Štiriindvajsetletni napadalec je v 96. minuti uspešno izvedel najstrožjo kazen za zmago PSG z 2:1 proti Strasbourgu. Mbappe je s 13 goli najboljši strelec prve francoske lige.

"Kot sem rekel svojim soigralcem, ni razloga, zakaj bi moral klub plačati ceno za neuspeh reprezentance, gre za dve zelo različni zadevi," je dejal Mbappe.

Neymar, ki je bil objokan, potem ko je Brazilija v četrtfinalu svetovnega prvenstva izpadla proti kasneje bronasti Hrvaški, je bil ob zmagi PSG izključen zaradi dveh rumenih kartonov.

Neymar | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice